Hej vänner,

Jag fattade ett spontant beslut i fredags som resulterade i att helt plötsligt hamna mitt i Uppsala stad. Den här bilden ni ser tog vi på vägen till hotellet efter en kväll på puben O'Connors :). Gillar att någon tagit sig tid till att gå ut och skriva "Du är unik" över en hel vägg bara så där. Vad fan i min perfekta värld skulle alltid en liten del av skatten avsättas just för att sprida såna här goa budskap utan något sneaky ass baktanke att man behöver köpa nåt för att vara nöjd över sig själv. Yes, I have a dream men de slutar inte där :)..

 
När Morgondagen grydde fortsatte äventyret med en bilresa från Uppsala mot Västerås där min vän Sandra hade några möten inbokade. Under tiden hon var där gick jag på upptäcksfärd själv och lyckades så klart hamna mitt i Västerås Pride-tåg med glada busvisslande män!
 
 
De verkade vara helnöjda och klara sin grej på egen hand så jag ringde Västerås sushi-expert Maria och catchade up över en superb lunch på ett hak som hette Sushi Yama.
 

Träffade också en ny vän i form av en fet liten plastbjörn. Vi hade typ samma kroppsform efter den där lunchen haha 
 
 
Yes, det är alltid kul att vara borta och se nya platser men samtidigt skönt att vara tillbaka i Stockholm igen så man kan fortsätta med alla projekt man ha igång här och fortsätta träna.
 
Sköt om er så ses vi här snart igen! :)
 
//JL
du, fet björn, resa, sommarnatt, sushi, unik, uppsala, västerås, är, äventyr,