Helloo,
 
Ny dag :) hur är läget? tack för responsen till förra inlägget. poängen var att hylla en gammal vänskap och de verkar ha kommit ut rätt.
 
Efter inlägget igår blev klart vart jag invald som den yngsta ordinarie ledamoten i bostadsrättsföreningens styrelse. de var lite kul eftersom vi är en ganska stor föreningen o så :) men nu ska de här inlägget inte bara handla om mig utan om er. Tack som fan för all pepp! :) hann även en sväng på Gröna Lund och träffade upp morsan mitt i slutet av en live konsert med Di Leva haha.
 
Den karln te sig inte gå nån nöd på, shit va glad han verkar va hela tiden. Nu spelar han inte musik som jag lyssnar på direkt men jag gillar att han hittat sin grej istället för att följa nån mainstream crap väg som många gör för att sedan gå ner i total depression då man inse att de var fel val. Vi e ganska peppade på att låta jobbet definiera oss i det här landet ha jag märkt. "Vem är du?"  - "Jag jobbar på kundservice" tex, mm visst men vad säger det om dig och dina egentliga intressen? Ingenting. Saken e att många väljer ett arbete bara för att få en inkomst eller en utbildning efter vad som ser bra ut hos andra och inte för sig själv. Whats up with that?
 
Jag satt på ett föredrag för några år sedan med Charlie Söderberg från Lyxfällan och under föredraget ställde han en fråga till publiken i stil med "Hur mång av er här inne skulle sluta på ert jobb om ni fick +3000kr mer än er nuvarande lön i utbyte mot att stanna hemma?". Hälften utav publiken räckte upp handen och han svarade därefter: "Grattis! ni gillar inte ert arbete." först blev många väldigt upprörda men sen föll poletten ner att ifall man brann för sitt arbete och såg det meningsfullt kunde dom där 3000kronorna ta-sig-i-brasan för man ville vara kvar. Lite oväntad approach, men visst stämmer det om man vågar fråga sig själv samma sak?
 
Numera verkar de vara nästan skamligt att utbilda sig sent med något man verkligen brinner för eller att byta karriär om du passerat en viss ålder osv. Det är också konstigt, vad fan vi lever så sjukt kort tid och omkring 115år kommer alla människor som lever idag ändå vara borta så for gadd sake, sluta slösa er tid på massa outvecklande skit om ni inte trivs och gör något meningsfullt istället. Detsamma gäller relationer, även om ni vart tillsammans i tusen år. Gå vidare, he lööser sig :) vi kommer aldrig vara så unga som vi är idag igen.
 
Med dom orden avslutar jag inlägget och droppar den här låten som solklart är en av de bättre partylåtar på senare tid, videon gör låten riktigt tung.  Let's goo
 
 
//JL
 
livet,