Hej vänner,
 
Jag tog medvetet ett break att skriva under tiden valet pågick. Det finns få saker som kan irritera en människa så mycket som olika åsikter om politik, sport och religion ha jag märkt. Speciellt i samband med alkohol haha. Detsamma gäller synen på demokrati, alla politiska anhängare tycker att demokrati är skit bra så länge man röstar på deras parti annars äre fel. Det är så trångsynt, jag ska inte djupdyka för mycket i det här ämnet men för er som undrar så röstade jag på tre olika partier för jag inte tror att ett parti kan göra allting rätt.
 
Politikerna kan endå bara ge oss verktygen, det är du, jag och samhället som i slutändan ser till att vi lever i en schyst miljö och respekterar varandra utan att sänka personer av annan politisk åsikt. Säger som Chris Crocker: Leave Britney alone! :D..eh whut
 
Yes, en annan sak jag vill ta upp som är mindre kul är att jag på senast ha fått ta emot en rad arga meddelanden för att jag inte lägger ut tillräckligt många bilder på mig själv. Det flesta av er läsare är vänliga men en liten del är väldigt forcerande, otrevliga och anklagar mig för att ha "stulit bilder på nån annan Johan" och kommer med hot och skit. Hur löjligt det än kan tyckas vara är det en tråkig inställning för att få sin vilja igenom. Jag lägger gärna in bilder när de känns relevant men i huvudsak vill jag inte att mitt utseende ska avgöra hur betydelsefull mina åsikter är eller inte. Det finns många andra sidor som postar bilder dagligen och får fler besökare så, det e helt upp till var och en hur man gör tycker jag. Konstruktiv kritik är bra men att langa tomma hot för att man inte uploadar fler bilder är bara fel.
 
Skolan går iaf bra. Från att tidigare ha haft IG i momenten nedan så ser läget ut såhär nu:
 
 
 
Därav "Work in progress" och vad som borde fokuseras istället för vad som ge en massa negativ energi.
 
Det blir en annan typ av inlägg imorn, behövde få detta off my chest så ni vet vad som händer och fötter.
 
livet, plugg, skola,